

## MASTERS HISTORIC FESTIVAL **BRANDS HATCH**

SATURDAY 28 MAY 2022		GATES OPEN 08:00	
09:00 - 09:40	GENTLEMEN DRIVERS	QUALIFYING	40 MINS
09:50 - 10:20	MASTERS RACING LEGENDS -		
	FEAT.'66 TO '85 FORMULA ONE CARS	QUALIFYING	30 MINS
10:30 - 11:00	YOUNGTIMER TOURING CAR CHALLENGE	QUALIFYING	30 MINS
11:10 - 11:40	MASTERS ENDURANCE LEGENDS	QUALIFYING	30 MINS
11:50 - 12:30	MASTERS SPORTS CAR LEGENDS	QUALIFYING	40 MINS
12:30 - 13:30	LUNCH		60 MINS
13:30 - 14:00	MASTERS PRE-66 TOURING CARS	QUALIFYING	30 MINS
14:20 - 14:45	MASTERS RACING LEGENDS -		
	FEAT.'66 TO '85 FORMULA ONE CARS	RACE 1	25 MINS
15:05 - 15:35	YOUNGTIMER TOURING CAR CHALLENGE	RACE 2	30 MINS
15:55 - 16:25	MASTERS ENDURANCE LEGENDS	QUALIFYING	30 MINS
16:45 - 18:15	GENTLEMEN DRIVERS	RACE 3	90 MINS
SUNDAY	29 MAY 2022	GATES OPEN 08:00	
10:05 - 11:05	MASTERS PRE-66 TOURING CARS	RACE 4	60 MINS
11:25 - 12:05	MASTERS ENDURANCE LEGENDS	RACE 5	40 MINS
12:15 - 12:35	EQUIPE GTS	QUALIFYING	20 MINS
12:55 - 13:55	MASTERS SPORTS CAR LEGENDS	RACE 6	60 MINS
13:55 - 14:55	LUNCH		60 MINS
15:05 - 15:30	MASTERS RACING LEGENDS -		
	FEAT.'66 TO '85 FORMULA ONE CARS	RACE 7	25 MINS
15:50 - 16:20	YOUNGTIMER TOURING CAR CHALLENGE	RACE 8	30 MINS
16:40 - 17:20	MASTERS ENDURANCE LEGENDS	RACE 9	40 MINS
17:40 - 18:20	EQUIPE GTS	RACE 10	40 MINS

All times are provisional and are subject to change

WWW.BRANDSHATCH.CO.UK BrandsHatch